Goors School- en Volksfeest

Tijdens het Goors School- en Volksfeest is Goor vier dagen in de ban feest. Kermis met veel attracties, muziek, kinderoptocht en op zondag de grote optocht met als afsluiter de Goorse Rellie.

Vier dagen is Goor in de ban van feestvieren. Kermis met vele attracties, muziek en als klapstuk op zaterdag de kinderoptocht en op zondag de grote optocht met vele praalwagens, loopgroepen en als laatste de Goorse Biertent Rellie.

Goorse Superband “Fat Skool & The Wild Hens” opent Schoolfeest 2016. Ook is er een optreden van de Twentse Toppers, en draait DJ Hilco Wekking in de pauzes van de band.

Op vrijdag speelt de Perfect Showband zowel tijdens het borreluurtje als op de vrijdagavond in de Tent. DJ Peter Pas vult de pauzes op.

Wegens succes geprolongeerd! Op zaterdagmiddag is er weer de Reünie en Familie middag met Apollo. ‘s Avonds staat X-Static op de planken en kunt u tijdens de pauzes. genieten van DJ’s Bas Zweers en Ruben van der Geest.

Op zondag laat Tilt vanaf 14.00 tot het einde van Schoolfeest 2016 van zich horen. DJ Robert van der Reest, de winnaar van de DJ contest 2015, zal de zondagavond muzikaal opluisteren zodat de Tilt even tot rust kan komen.

En zoals altijd worden er geen entreegelden geheven.

Bekijk hier het complete programma.

Of bekijk de website www.schoolfeest.com/

Wanneer

Locatie

Schoolfeestweide

Adres
De Höfte, 7471DK Goor

Tip je vrienden

facebook twitter