Ride for the Roses

Op 4 september 2016 vindt de 19e editie van de Ride for the Roses plaats in Twente. Dit bijzondere fietsevenement kent een cycletour van 100 km, twee toertochten van 25 en 50 km en dit jaar voor het eerst ook mountainbiketochten.

De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen. Het succes van de Ride for the Roses zit hem in de unieke formule. Samen met zo’n 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd een vuist maken tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

De routes voeren door het prachtige coulisselandschap waar je kunt genieten van de uitgestrekte natuur, karakteristieke dorpen en historische steden, prachtige landgoederen en kastelen en overheerlijke streekeigen producten.

De start- en finishlocatie is Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie, centraal gelegen in Twente.

Doe ook mee en schrijf je in via www.ridefortheroses.nl

De 100 km is een unieke beleving voor ervaren, getrainde fietsers. Je ervaart het heuse Tour-gevoel met het grootste peloton van de wereld fiets je over een volledig afgezet parcours. Het peloton van ca 4000 fietsers zal tegen 10.30/11.00 uur Delden aandoen. Iedereen is van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen. Bekijk hier de route.

Of bekijk de website www.ridefortheroses.nl

Wanneer

Locatie

Vliegveld Twenthe

Adres
Vliegveldweg 345, 7524 PT Enschede

Tip je vrienden

facebook twitter