Expositie Jo Woestenenk

Sporthal De Haverkamp, Markelo

In de expositieruimte van sporthal De Haverkamp kunt u schilderijen gemaakt met verschillende technieken, van Jo Woestenenk bewonderen.

Twente Wild Tour 2017

Verrassend culinair evenement in Twente, waarbij Twentenaren en toeristen drie maanden lang kunnen genieten van mooie wild activiteiten en tongstrelende Twentse herfstheerlijkheden door heel Twente.

MIKC presenteert Blikveld3D

Kunsthistorische projecten in Delden

Perron 1 | Kunststation Delden, Delden

MIKC organiseert in 2017 en 2018 zeven projecten rondom het verhaal van Overijssel. Deze kunsthistorische projecten geven een ruimtelijke kijk op de geschiedenis van Delden en haar bewoners.

Expositie Maja Ouwerkerk

Woonzorgcentrum De Stoevelaar, Goor

In Woon-zorgcentrum De Stoevelaar is vanaf 17 oktober een expositie van Maja Ouwerkerk te bezichtigen.

Markelo's Coöperaties 110 jaar

Museum Eungs Schöppe, Markelo

Dit jaar wordt de tentoonstelling in Museumboerderij Eungs Schoppe in Markelo gewijd aan het thema Markelo's Coöperaties 110 jaar.

Expositie Ineke Mengelder

Kunstuitleen Hof van Twente

Bibliotheek Hof van Twente, 1e verdieping, Goor

Ineke Mengelder exposeert haar kleurrijke expositie van abstracte landschappen in de Kunstuitleen Hof van Twente.

Expositie Penumbra

Kunstvereniging Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

‘Penumbra’ is de eerste solotentoonstelling van de Duitse kunstenaar Lisa Reitmeier. De titel ‘Penumbra’ is ontleend aan het natuurwetenschappelijk verschijnsel van de halfschaduw, een schemergebied waarbij schaduw en licht tegelijkertijd waarneembaar zijn.

Expositie I who make mistakes on the eternal typewriter

Drawing Centre Diepenheim

Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

'I who make mistakes on the eternal typewriter’ is een solo- en groepstentoonstelling van Marcel van Eeden. Nieuw werk van de kunstenaar wordt gepresenteerd te midden van een door hem samengestelde tentoonstelling.

Minimarkt Diepenheim

Plein onder de Platanen, Diepenheim

Kleinschalige markt op het plein Onder de Platanen met groente, fruit, kaas en bloemen. Op donderdagmiddag is er ook een viskraam.

Intocht Sinterklaas Markelo

De Tasca, Markelo

Nadat Sinterklaas met zijn pieten in Dokkum is aangekomen, reizen ze snel door naar Markelo. Om 14.00 uur vertrekken Sinterklaas en zijn pieten vanaf Bistro de Tasca voor een rit door de Grotestraat in Markelo.

Ernst Daniél Smid & Four Baritones

Circles

De Reggehof, Goor

Vijf baritons maken de balans op, elk op een ander punt in hun carrière. Waar is onze muzikale reis begonnen, waarom zijn we eraan begonnen, en waar zijn we nu? Gaan we ergens heen, of draaien we een cirkel en komen weer bij de oorsprong uit?