Evenementen in Hof van Twente

Etalageroute Markelo

Locatie
Centrum, Markelo

In samenwerking met de Markelose ondernemers gaat de Kunststichting Markelo diverse etalages in het centrum opfleuren met schilderijen, foto’s en beelden van lokale (amateur)kunstenaars.

Twente Asperge Tour 2018

Locatie
Diverse locaties Twente

In het officiële aspergeseizoen vanaf van 12 april tot en met Sint Jan 24 juni 2018 kunnen zowel Twentenaren als toeristen 10 weken lang gaan genieten van vele activiteiten met asperges uit Twente.

Binnenkieken bij Boeren

Expositie

Locatie
Sportcomplex de Pol, Bentelo

Vanaf zaterdag 31 maart is er een bijzondere foto-expositie te zien in de hal van Sportcomplex De Pol in Bentelo. De expositie met de naam ‘Binnenkieken Bij Boeren’ werd geopend door Europarlementariër Annie Schreijer.

MIKC presenteert Blikveld3D

Kunsthistorische projecten in Delden

Aanvang
Locatie
Perron 1 | Kunststation Delden, Delden

MIKC organiseert in 2017 en 2018 zeven projecten rondom het verhaal van Overijssel. Deze kunsthistorische projecten geven een ruimtelijke kijk op de geschiedenis van Delden en haar bewoners.

Weekmarkt Hengevelde

Aanvang
Locatie
Weekmarkt Hengevelde, Hengevelde

Elke dinsdag is er een gezellige warenmarkt in Hengevelde waar diverse kooplui vol enthousiasme hun waren aanbieden.

Een Streepje Voor

Expositie Weefkring 't Weverke

Aanvang
Locatie
Goors Historisch Museum, Goor

Weefkring 't Weverke bestaat 40 jaar en viert haar jubileum met de tentoonstelling 'een streepje voor' in het Goors Historisch Museum.

Filmvoorstelling Filmkring Delden

Aanvang
Locatie
Filmkring Delden, Delden

Kwaliteitsfilms bij Filmkring Delden. Bij de Filmkring Delden is elke eerste dinsdag van de maand (september t/m april) een film te zien die eerder met succes in de bioscoopzalen draaide en in de media bekroond werd met 4 of 5 sterren.

Film: Maudie

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Op dinsdag 24 april draait filmhuis Alleman de film Maudie, een klein, zorgvuldig gemaakt liefdesdrama waarin alles draait om menselijke interactie.