MIKC presenteert Blikveld3D

Kunsthistorische projecten in Delden

Perron 1 | Kunststation Delden, Delden

MIKC organiseert in 2017 en 2018 zeven projecten rondom het verhaal van Overijssel. Deze kunsthistorische projecten geven een ruimtelijke kijk op de geschiedenis van Delden en haar bewoners.

Expositie Maja Ouwerkerk

Woonzorgcentrum De Stoevelaar, Goor

In Woon-zorgcentrum De Stoevelaar is vanaf 17 oktober een expositie van Maja Ouwerkerk te bezichtigen.

Expositie Ineke Mengelder

Kunstuitleen Hof van Twente

Bibliotheek Hof van Twente, 1e verdieping, Goor

Ineke Mengelder exposeert haar kleurrijke expositie van abstracte landschappen in de Kunstuitleen Hof van Twente.

Markelo's Coöperaties 110 jaar

Museum Eungs Schöppe, Markelo

Dit jaar wordt de tentoonstelling in Museumboerderij Eungs Schoppe in Markelo gewijd aan het thema Markelo's Coöperaties 110 jaar.

Expositie 'The fox and the grapes'

Kunstvereniging Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

In de Kunstvereniging is de groepstentoonstelling ‘The fox and the grapes’ die zich richt op het fenomeen van dissonantie tussen werkelijk beleven en duiden.

The Wake, The Watch, The Walk

Expositie door Nik Christensen

Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

Drawing Centre Diepenheim presenteert met trots de solotentoonstelling ‘The Wake, The Watch, The Walk’ van Nik Christensen. Het werk van Christensen toont enigmatische, zwart-witte werelden waarin de natuur en de menselijke aanwezigheid daarin, een terugkerend thema is.

Minimarkt Diepenheim

Plein onder de Platanen

Kleinschalige markt op het plein Onder de Platanen met groente, fruit, kaas en bloemen. Op donderdagmiddag is er ook een viskraam.

Toneel: Drie is te veel

Toneelvereniging Midden Twente - Esbrook

Het Esbrook, Deldenerbroek

Leden van de toneelvereniging Midden Twente voeren de klucht Drie is te veel op in het Esbrook. Een heerlijk luchtig, komisch en doldwaze klucht die gebracht wordt op een manier zoals alleen Toneelvereniging Midden Twente dat kan!

Solovoorstelling 'Ma'

m.m.v. Eric Corton

De Reggehof, Goor

Presentator Eric Corton speelt de solovoorstelling Ma, gebaseerd op het gelijknamige boek van Hugo Borst.

Toneel: Drie is te veel

Toneelvereniging Midden Twente - Esbrook

Het Esbrook, Deldenerbroek

Toneel: Zwarte Droeven

Toneelvereniging De Kwekweschudders

Stadscentrum het Parochiehuis, Delden

Toneelvereniging De Kwekweschudders speelt dit jaar de komedie 'Zwarte Droeven' in Stadscentrum het Parochiehuis in Delden.