Zandsculpturen en 3D Streetart

bij Kasteel Warmelo

Landgoed Warmelo, Diepenheim

Vanaf dinsdag 1 mei tot en met 1 oktober kun je de meest waanzinnige zandsculpturen bewonderen in de tuin rondom Kasteel Warmelo. Top kunstenaars uit diverse landen hebben eraan meegewerkt! Nieuw dit jaar is ook het 3D Streetart.

Hiding in plain sight

Kunstvereniging Diepenheim, Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim presenteert haar tweede groepstentoonstelling van dit jaar: ‘Hiding in plain sight’. Vijf kunstenaars laten werk zien waarin nieuwsgierigheid, onderzoek en speculatieve scenario’s de leidraad vormen.

Streams of Consciousness

Drawing Centre Diepenheim, Diepenheim

De tentoonstelling ‘Streams of Consciousness’ legt een relatie met de huidige maatschappij waarin onze zintuigen dagelijks worden blootgesteld aan een oneindige stroom van indrukken en informatie. Middels beeld, muziek en tekst worden ‘bewustzijnsstromen’ soms letterlijk op onze schermen gestreamd.

Ik doop u

Zomertentoonstelling Johanneskerk

PKN Johannes Kerk, Diepenheim

Van doopvont tot doopbeker, van hele oude doopkaarten en doop foto’s tot allerlei doopjurkjes. De kinderwagen waarin pastoor Escher, geboren in Markvelde, heeft gelegen en nog veel meer…