Algemene voorwaarden webwinkel

In onze webshop vindt u o.a. Hof van Twente producten en leuke cadeauartikelen. U koopt van VVV Hof van Twente. De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing.

In onze webshop vindt u o.a. Hof van Twente producten en leuke cadeauartikelen. U koopt van VVV Hof van Twente. De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Contact
Heeft u vragen over de producten in onze webshop? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

VVV Hof van Twente
Langestraat 29
7491 AA Delden

Kamer van Koophandel: 08120666
BTW-nummer: NL812687152B01

Vragen of opmerkingen?
E-mail: info@vvvhofvantwente.nl
Tel: 074-3766444
www.vvvhofvantwente.nl

We doen ons uiterste best u juist te informeren, maar het kan voorkomen dat de informatie in onze webshop per ongeluk onjuist is. Zodra wij dat merken, zullen we de informatie verbeteren. Als er levertermijnen worden genoemd is dat een indicatie, het kan voorkomen dat uw bestelling later of eerder aankomt.

Bestelling en uw gegevens
Zodra u in onze webshop iets bestelt en de online bestelprocedure afrondt, heeft u met ons een overeenkomst waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn.

De gegevens die u aan ons doorgeeft in de online bestelprocedure verwerken we conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens en ons privacy statement.

Prijs
De geldende prijzen worden vermeld op de website. Onze prijzen zijn inclusief BTW en kunnen van tijd tot tijd wijzigen.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn niet bij de prijs van de producten inbegrepen en worden afzonderlijk vermeld en in rekening gebracht.

Korting
Heeft u een actiecode ontvangen? Vul dan de actiecode in tijdens het bestelproces en u ontvangt de bijbehorende korting.

Betaling
Wanneer u iets koopt via onze webshop, kiest u zelf in de webshop hoe u betaalt. U kunt betalen via verschillende systemen waaaronder Ideal.

Beschadigd?
Is het door u bestelde product beschadigd? Laat het ons weten. Wij kunnen dan het product herstellen of vervangen. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan kan VVV Hof van Twente het door u betaalde bedrag terug betalen. VVV Hof van Twente is niet aansprakelijk voor schade of gevolgschade. Aansprakelijkheid van VVV Hof van Twente is beperkt tot het bedrag van uw bestelling.

Heeft u zich bedacht?
Heeft u zich bedacht en ziet u af van uw bestelling? Bij niet gebruik van het door u ontvangen product kunt u binnen 14 dagen na ontvangst het product aan ons retourneren. U maakt dan gebruik van uw recht als consument op herroeping en gebruikt de wettelijke bedenktermijn. De kosten van verzending van retour betaalt u zelf. Zodra wij het niet gebruikte product ontvangen, storten we het door u betaalde bedrag terug.

Klachten?
U mag als consument rekenen op toepassing van het Nederlandse recht. We vinden het vervelend als u niet tevreden bent. Heeft u klachten? Neem contact met ons op, dan proberen we samen met u een oplossing te bereiken. U kunt ons bereiken via E-mail: info@vvvhofvantwente.nl Tel: 074-3766444