Picknicken in Hof van Twente

€ 27,95 per twee personen

Picknicken in Hof van Twente

€ 27,95 per twee personen

Verken Hof van Twente al wandelend, met een rijk gevulde picknicktas, aan de hand van één van de zes Kuierroutes (ca. 20 km).

Picknicken in Hof van Twente Verken Hof van Twente al wandelend, met een rijk gevulde picknicktas, aan de hand van één van de zes Kuierroutes die uitgezet zijn: Bentelo, Diepenheim, Elsenerbroek, Hengevelde, Markelo en Wiene Zeldam. De routes zijn gemiddeld 20 km lang en bieden unieke informatie omdat ze zijn samengesteld door de bevolking. U kunt zelf kiezen welke van de zes Kuierroutes u wilt gaan lopen, maar wij kunnen u hier natuurlijk ook in adviseren. Als de keuze is gemaakt, dan wordt er een lokale, streekeigen picknick samengesteld die u onderweg kunt nuttigen.

Programma
Dit arrangement is niet gebonden aan een vast programma, u kunt uw tijd zelf indelen. U gaat op pad met een gevulde picknicktas met Kuierroute. Elke kern in de Hof kent eigen streekproducten, waarmee de picknick wordt samengesteld. Boekt u het arrangement bijvoorbeeld via Markelo Info? Dan krijgt u toast met jam of honing, krentenwegge met roomboter, vruchtensap, een appel en Maarkelse Babbels.

Prijs De prijs van dit arrangement is € 27,95 per twee personen. Dit arrangement kan door groepen en individuen geboekt worden. Reserveren is noodzakelijk, tenminste 3 dagen van tevoren.

Inclusief Dit arrangement is inclusief gevulde picknicktas zoals omschreven in het programma.

Bijzonderheden Dit arrangement is ook mogelijk als onderdeel in dag of meerdaagse arrangementen.

Inlichtingen/boekingen Hof van Twente Toerisme Postbus 219 7470 AE Goor T: 074-3766444 E: info@hofvantwenteinfo.nl