Steppen en proeven in Hof van Twente

€ 37,50 per persoon.

Steppen en proeven in Hof van Twente

€ 37,50 per persoon.

Ontdek nu de kerkdorpen Hengevelde en Bentelo met de Kickbike step. Geniet van de natuur, proef heerlijke streekproducten en beleef een gezellige dag!

Ontdek de kernen Hengevelde en Bentelo, gelegen in Hof van Twente, met dit actieve en culinaire arrangement. Tijdens deze route, op een Kickbike step, maakt u kennis met de mooie groene omgeving, leert u de fijne kneepjes van vlees bereiden en kunt u genieten van een uitgebreide koffietafel.

Programma
09.30 uur - Ontvangst bij Hotel Hof van Twente te Hengevelde, met koffie/thee en Hofchocolaatje. Aansluitend uitleg van de route en het gebruik van de step. 10.00 uur - Start van de steproute. 11.00 uur - Rondleiding en workshop met proeverij Van staartje tot karbonaadje bij Vlees & Partyservice Rob Kleinsman te Bentelo. U leert een stukje vlees op verschillende manieren te bereiden. 12.00 uur - Vervolg van de steproute 13.00 uur - Aankomst bij Hotel Hof van Twente, hier kunt u de step inleveren. Aansluitend wordt een koffietafel geserveerd, bestaande uit: soep, div. soorten brood/broodjes, verse vleeswaren en kaas, zoetwaren, warme snack, diverse soorten dranken en fruit. 14.00 uur - Einde programma (tijden zijn richtlijnen).

Prijs De prijs voor dit arrangement is € 36,95 per persoon. Minimale deelname: 10 personen. Reserveren is noodzakelijk, tenminste 3 dagen van te voren.

Inclusief Dit arrangement is inclusief huurmateriaal, eten en drinken zoals omschreven in het programma en een droge worst na afloop van de workshop.

Bijzonderheden Dit arrangement is ook mogelijk als middagprogramma en uit te breiden met diner of overnachting. Programma is niet te boeken op vrijdag. Vegetarisch en glutenvrij eten is op aanvraag.

Inlichtingen/boekingen Hof van Twente Toerisme Postbus 219 7470 AE Goor T: 074-3766444 E: info@hofvantwenteinfo.nl