Huifkartocht en klootschieten

vanaf € 38,- per persoon

Huifkartocht en klootschieten

vanaf € 38,- per persoon

Ontdek Diepenheim nu met de huifkar. De route voert langs de kastelen het Nijenhuis en Westerflier. Na de lunch gaat u onder begeleiding klootschieten. Welk team komt aan in Diepenheim met de minste worpen?

Bij ontvangst wordt u getrakteerd op een kop koffie of thee met iets lekkers. Onder leiding van een koetsier maakt u vervolgens een huifkartocht langs de kastelen het Nijenhuis en Westerflier in de mooie omgeving van Diepenheim. De tocht eindigt bij Café Restaurant de Viersprong waar de lunch klaar staat en u uitleg krijgt over het klootschieten. Hierna gaat het spel, onder begeleiding van de Folkloristische vereniging Stedeker Daansers, van start. Natuurlijk ontbreken het hapje en drankje onderweg en na afloop niet. Welk team komt aan in Diepenheim met de minste worpen?

Programma
10.30 uur - Ontvangst bij het koffieadres in het centrum van Diepenheim 11.00 uur - Huifkartocht langs de kastelen het Nijenhuis en Westerflier 12.30 uur - Lunch bij Café Restaurant de Viersprong 13.15 uur - Uitleg en aansluitend klootschieten 16.30 uur - Aankomst en drankje in het centrum van Diepenheim 17.00 uur - Einde programma (tijden zijn richtlijnen).

Prijs Vanaf 8 personen € 44,95 p.p., vanaf 13 personen € 38,95 p.p. en vanaf 16 personen € 38,- p.p. Minimale deelname: 8 personen. Reserveren is noodzakelijk, tenminste 3 dagen van te voren.

Inclusief Koffie/thee met lekkers, huur materiaal en begeleiding tijdens huifkartocht en klootschieten, lunch, hapje en drankje onderweg en na afloop.

Bijzonderheden Arrangement is ook mogelijk als onderdeel bij meerdaagse arrangementen. O.b.v beschikbaarheid bij deelnemende bedrijven. Vegetarisch en glutenvrij eten op aanvraag.

Inlichtingen/boekingen Hof van Twente Info Postbus 219 7470 AE Goor T: 074-3766444 E: info@hofvantwenteinfo.nl I: www.hofvantwenteinfo.nl