Hemelvaart Fiets4daagse Delden

Vier dagen fietsplezier in de prachtige omgeving van de gemeente Hof van Twente tijdens deze fietsvierdaagse. Geniet van het mooie Twentse coulisselandschap en de gemoedelijke sfeer.

Van donderdag 25 mei tot en met zondag 28 mei vindt de jaarlijkse Hemelvaart Fiets4daagse Delden weer plaats. Vanuit heel Nederland komen fietsliefhebbers naar het historische stadje Delden om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Elke dag is er een afwisselende themaroute van ca. 30 en 50 km. Het mooie Twentse landschap biedt een afwisselende natuur met prachtige natuurgebieden en rustieke landgoederen. Karakteristiek zijn de vele houtwallen, de glooiende essen en natuurlijk de bossen, heidevelden en de beken. Onderweg fietst u langs interessante bezienswaardigheden zoals musea, molens en kastelen en er is genoeg tijd om even af te stappen en te genieten van al dat moois.

Zaterdagmiddag wordt er onder alle deelnemers een verloting gehouden.

Op Hemelvaartsdag is de startlocatie bij de Rabobank, Langestraat 61, Delden. De andere dagen bij VVV Delden, Langestraat 29 in Delden. Er kan gestart worden tussen 09.00 en 12.00 uur; de stempelposten zijn geopend tot 17.00 uur.

Voorinschrijving

Tot 10 mei 2017 kunt u zich inschrijven tegen een voordelig tarief! De prijs per persoon is dan € 8,50 en gezinnen betalen € 20,- per kaart. Download hier het formulier

Of bekijk de website www.hemelvaartfiets4daagse.nl/route.html

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Deelnameprijs

Prijs voor weekkaart volwassenen

Locatie

Tourist Info Delden

Adres
Langestraat 19, 7491AA Delden
Telefoon
074-3767188
E-mail
Website
www.visithofvantwente.nl

Tip je vrienden

facebook twitter