Twentse Rolstoel4daagse Delden

met NK handbiken

prijs
gratis
locatie
Start Sporthal De Reiger, Delden

De deelnemers aan de Twentse Rolstoel4daagse rollen deze week weer door Delden en omgeving. Op vrijdag nemen alle sporters deel aan het defilé door het centrum van Delden.

De Twentse Rolstoel4daagse is in Nederland de enige georganiseerde vierdaagse voor hand aangedreven rolstoelen en handbikes. Dit jaar vindt de vierdaagse plaats van 24 tot en met 28 juli. Start- en finishplaats is Delden. Deelnemers kunnen kiezen uit 30, 50 of 70 kilometer. Voor de deelnemers die geen genoeg kunnen krijgen van het parcours is er dit jaar een primeur: een route van maar liefst 100 km.

Maandag 24 juli criterium

De Rolstoel4daagse wordt op maandagavond 24 juli geopend met het criterium door het centrum van Delden. Om 19.15 uur strijden de sporters in een aankoppelbike om de titel en om 20.00 uur start de halve marathon voor de sporters met een vastframe.

Op dinsdag 25 juli is de eerste dag van de vierdaagse zelf, waarbij iedere dag vanaf 10.00 uur wordt gestart bij Sporthal de Reiger, de Reigerstraat 1 te Delden.

Op vrijdag 28 juli, de laatste dag van de vierdaagse, wordt er om 9.00 uur gestart. Alle sporters nemen op de slotdag deel aan het defilé door het centrum van Delden. Hiervoor vertrekken de deelnemers ’s middags om 15.15 uur bij Café Restaurant ’t Hoogspel, Bornsestraat 1 te Ambt Delden.