Heerlijcke Markt Diepenheim

Heerlijcke Markt Diepenheim: een markt met unieke, creatieve producten en proeverijen van ambachtelijke producten in Diepenheim. Kom ook en laat je verrassen!

Zondag 5 februari vindt de Heerlijcke Markt Diepenheim van 12 tot 17 uur binnen plaats. Heerlijck en warm in Cultuurcentrum Herberg de Pol. Binnen struinen langs de kramen met een ruim aanbod van prachtige (zelf gemaakte) artikelen op het gebied van mode, keramiek, vintage, sieraden, accessoires, betaalbare kunst, bijzondere verzamelingen, ambachten of biologische producten.

De Heerlijcke Markt vindt elke eerste zondag van de maand plaats in Diepenheim. Ook de winkels en galerieën zijn geopend.

Deelnemen aan de markt?
Denk jij ook iets moois, leuks of geks te bieden hebben, meld je dan aan via info@heerlijckemarktdiepenheim.nl. Gevestigde namen kunnen meedoen, maar ook voor nieuw talent is de Heerlijcke Markt een prachtig podium om je product te laten zien. Voorwaarden voor deelname zijn: Vernieuwend, niet alledaagse creaties, unieke ontwerpen, exclusieve producten, geschikt voor 0-88 jaar, duurzaam, hergebruik van materiaal, geen goedkope uitstraling, geen massaproduct, ambachtelijk, proeverij, biologisch, kunstzinnig, workshop activiteiten.

Of bekijk de website www.heerlijckemarktdiepenheim.nl/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter