Streekmarkt Twente

met echte Twentse Asperges

prijs
gratis
locatie
Grote of Oude Blasiuskerk, Delden

Elke eerste zaterdag van de maand vindt de streekmarkt plaats bij de Oude Blasiuskerk in het historische centrum van Delden. Kom ook en laat u verrassen door de Twentse producten!

Twentse asperges zijn niet in de winkel te koop, je moet ze zelf gaan halen bij de aspergeteler of op de Streekmarkt Twente en daardoor zijn ze knispervers. Geniet van deze bijzondere delicatesse op de Streekmarkt Twente, de familie Slaghekke geeft u graag tips voor een speciale bereiding van dit prachtig Twentse streekproduct. Ze hebben een speciale verpakking ontwikkeld (niet vacuüm) die ademt waardoor de smaak optimaal blijft. Tevens geweldige aspergesoep.

Wilt u zichzelf, of anderen, echt verwennen dan maakt u een passende combinatie met andere producten van de streekmarkt die samen een waar feestmaal opleveren zoals de Solaris wijn van Wijngaard Hof van Twente, vers gerookte zalm, warme beenham of lamsvlees, roomboter en eieren, walnotenolie en het speciale asperge bier van Pauw.

De streekmarkt is zeer gewild en veel bezoekers maken er een dagje uit in Delden van. Een dagje in het historische centrum van Delden met het bezoeken van winkels, galerieën en restaurants.

De Streekmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Streekmarkt Twente.