Streekmarkt Twente

Elke eerste zaterdag van de maand vindt de streekmarkt plaats bij de Oude Blasiuskerk in het historische centrum van Delden. Kom ook en laat je verrassen door de Twentse producten!

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen die veel groente en fruit eten, gelukkiger zijn dan mensen die dat niet doen. Uit onderzoek blijkt bovendien dat zacht zomerfruit, uit de eigen regio, bij steeds meer consumenten heel hoog op het boodschappenlijstje staat.

Het is niet alleen leuk om toetjes mee te maken of te garneren, het smaakt op elk moment van de dag. Zacht fruit uit Twente is puur al een smaaksensatie op zich. Bovendien kun je er heerlijke jam en sappen van maken. En wat te denken van vruchten op alcohol zoals boerenjongens, boerenmeisjes en kersenlikeur?

Kom zaterdag 5 augustus naar de Streekmarkt Twente in Delden en laat u verwennen. Grill-master Henry tovert bovendien op zijn 'hete kolen' de mooiste stukken scharrelvlees van de markt om tot de lekkerste Broodjes Streekmarkt. Dat is pas puur genieten van echte streekproducten op het meest idyllische pleintje van Twente.

De streekmarkt is zeer gewild en veel bezoekers maken er een dagje uit in Delden van. Een dagje in het historische centrum van Delden met het bezoeken van winkels, galerieën en restaurants.

De Streekmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Streekmarkt Twente.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter