Streekmarkt Twente

Elke eerste zaterdag van de maand vindt de streekmarkt plaats bij de Oude Blasiuskerk in het historische centrum van Delden. Kom ook en laat je verrassen door de Twentse producten!

De week van de smaak
Het is de week van de smaak, het jaarlijks evenement waarin gezonde, eerlijke voeding centraal staat. Lekker lokaal en duurzaam, met streekproducten in het middelpunt, met het accent op “eten uit je (eigen) achtertuin”. Streekmarkt Twente wil hierbij graag, als extra, het specifieke karakter van de Twentse streekproducten benadrukken.

De smaak van Twente
Op zaterdag 7 oktober wordt speciale aandacht gevraagd voor overheerlijk appelgebak. Je kunt er op de markt van genieten met een kop vers gezette barista koffie of mee nemen en er thuis lekker van smullen. Verder zijn er volop herfstproducten te zien, te proeven en te kopen, zoals jonge kolen, frisse veldsla, pastinaak, pompoen, hertenvlees, baklever en bessensap. Ervaar met al je zintuigen de veelzijdigheid van de regio, vooral in de herfst. Gun jezelf de smaak van Twente.

De streekmarkt is zeer gewild en veel bezoekers maken er een dagje uit in Delden van. Een dagje in het historische centrum van Delden met het bezoeken van winkels, galerieën en restaurants.

De Streekmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Streekmarkt Twente.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter