Kunstmoment Diepenheim

Elf dagen lang op 50 bijzondere plekken in en rondom Diepenheim hoogwaardige en uiteenlopende professionele kunstuitingen.

In de herfstvakantie (19 t/m 29 oktober 2017) tonen meer dan 100 professionele kunstenaars hun werk op bijzondere locaties. Naast het kunstprogramma zijn er ook workshops en presentaties. Veel kunstenaars zijn aanwezig om een toelichting te geven op hun werk.

Thema Landschatten
Er zijn vijf kunstenaars uitgenodigd om specifiek met het thema Landschatten een kunstwerk te maken op een buitenlocatie. Al fietsend of wandelend door Diepenheim kun je dit werk bekijken.

Randprogramma
Kunstmoment Diepenheim is meer dan de kunstuitingen. Er worden muziek-, dans- en toneelvoorstellingen aangeboden. Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Neem dan deel aan een workshop. Het programma wordt o.a. hieronder weergegeven.

Informatieboekje
Om je op weg te helpen heeft de organisatie een boekje gemaakt met daarin twee duidelijke plattegronden en een overzicht van deelnemende kunstenaars inclusief hun werk. Ook de agenda met voorstellingen en workshops staat in deze uitgave. Het boekje is te koop bij Cultuurcentrum Herberg de Pol (Raadhuisstraat 8) en bij de parkeerplaats aan de Goorseweg. Je ontvangt er ook een wandel- en fietsroute bij!

Uniek! ‘Kunst-RUIL-moment’
Bied met een gelijkwaardige tegenprestatie op kunstwerken. Heb je een vakantiehuis in Frankrijk, ben je goed in klussen of tuinieren? Doe een bod en wie weet gaat de kunstenaar akkoord.

Rondleiding
Meer weten over de kunstwerken? Neem dan deel aan een rondleiding. Per locatie wordt er uitleg gegeven over de werken door de kunstenaar of locatiehouder. Meer info en aanmelden: kunstmomentdiepenheim.nl raadplegen.

Beeldmateriaal:
Muurgolven - Bart Sloven
Palestinian Israel Conflict Gaza - Claartje Borren
Bundle of Joy - Edith Madou

Programma

Of bekijk de website www.kunstmomentdiepenheim.nl/home/1

Wanneer

  • 19 okt - 29 okt 2017
    • dagelijks | - uur

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Informatieboekjes zijn te koop bij Herberg de Pol en de parkeerplaats aan de Goorseweg voor € 5,-.

Tip je vrienden

facebook twitter