Magisch Markelo

prijs
gratis
locatie
Centrum, Markelo

Wat is er magischer dan een koude winterse avond met échte ijsprinsessen en vuurtjes waar je lekker kunt opwarmen? Kom op zaterdag 9 december a.s. naar Magisch Markelo!

Lampionnenoptocht // Bijzonder Kerstverhaal op het Kaasplein // Kindertreintje // Teacup draaimolen // Gratis lampion en cadeautjes voor de kinderen // Voorleesoma // Kerstman // Gratis poffertjes & churro’s voor de kinderen // Diverse winkels zijn geopend // 16.00 - 20.00 uur

Voor de kinderen
Zodra de schemering over Markelo valt, komen de Sneeuwkoningin en haar ijsprinsessen vanaf de Markelose berg richting het centrum. De lampionnen van de kinderen zorgen voor een prachtig schouwspel!

Vanaf 17.00 uur kunnen alle kinderen een gratis lampion halen bij Bistro de Tasca. Vanaf dit punt zal de intocht vervolgens om 17.30 uur starten richting het centrum. Na de intocht wordt een kerstverhaal verteld en ligt er voor de kinderen een klein cadeautje klaar. De kinderen kunnen zo vaak ze willen in speciale kinderattracties en smullen van heerlijke hapjes zoals bijvoorbeeld poffertjes van Marie van ’t Wapen van Markelo en churro’s van Robert van de Spieker. In een buitenwoonkamer vertelt een voorlees-oma mooie kerstverhalen en misschien komt de Kerstman ook nog wel even langs.

Kerstmarkt en winkels open Veel ondernemers zetten tijdens Magisch Markelo hun deuren wijd open en hebben hun winkels in de magische kerstsfeer ondergedompeld. Leuke aanbiedingen en acties zijn al volop in de maak. Bij Boek- en Kantoorvakhandel Prins wordt chocolademelk en glühwein geschonken. Bij Two Living wordt bijvoorbeeld een speciaal kerstevenement georganiseerd genaamd Njoy X-mas en Bloembinderij de Postkamer is op dit moment al kerstproof maar tijdens Magisch Markelo wordt dit extra bijzonder!

Ook meedoen aan de kerstmarkt? Neem dan contact op met Robert Spijker op 06-36184523, aanmelden kan tot 7 december a.s.