Openluchtspel Kösterskoele

Een heerlijke zomeravond in het authentieke openluchttheater de Kösterskoele, waar een spel vol humor en actie wordt opgevoerd.

Onder de titel “Wat ne Kroam”, wordt er dit jaar een echte plattelandsklucht opgevoerd in de Kösterskoele.

Het openluchtspel speelt zich af in een klein gehucht, waar de gemoederen tussen de buren hoog oplopen. Reden is de uitbreiding van de sloperij van buurman van der Werf. Dit is tegen het zere been van de buren die enkele jaren geleden van de stad naar het platteland zijn verhuisd. Als dan de baron een stuk grond aan de sloperij verhuurd voor de uitbreiding, zijn de rapen helemaal gaar. De buren vermoeden dat er naast de sloperij ook allerlei illegale praktijken plaatsvinden. Ze trekken dan ook alles uit de kast om hier achter te komen.

Als er dan op zekere dag een officiële klacht bij de gemeente binnen komt, slaat de vlam volledig in de pan. Wie de klacht heeft ingediend is de grote vraag. Of dit goed afloopt? U moet het zelf maar komen bekijken.

Wat ne Kroam, is een smeuiïg en hilarisch openluchtspel dat is geschreven door Henk Straalman en vervolgens bewerkt door het Regieteam van de Koele.

De uitvoeringen vinden plaats op 7, 8, 10, 12, 14, 15, 17, 19, 21 en 22 juli. Aanvang 20.30 uur. Kassa open om 19:00 uur.

Kaarten à € 10.00 voor het openluchtspel zijn vanaf 1 juni uitsluitend te koop of te reserveren bij het Infocentrum Markelo aan de Goorseweg 1. Telefonisch te bereiken van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur op nummer 0547–760015.

Of bekijk de website www.kosterskoele.nl/activiteiten

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Openluchttheater Kösterskoele

Adres
Beukenlaantje 6, 7475SK Markelo
Telefoon
0547-363606
E-mail
Website
www.kosterskoele.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter