Preview theaterseizoen 2017/2018

Het nieuwe theaterseizoen gaat van start. Kom kijken en laat je verrassen wat De Reggehof dit seizoen te bieden heeft.

Er is een nieuw theaterseizoen, maar welke voorstelling moet je kiezen? Er zijn zoveel leuke, ontroerende, humoristische en muzikale voorstellingen in seizoen 2017-2018. Wat is een absolute aanrader? Welke tip heeft de directeur?

Al je vragen worden deze avond uitgebreid beantwoord! Het programma wordt uitgelicht door verschillende mensen/artiesten en uiteraard kan een geweldige preview niet ontbreken.

Kom dinsdag 26 september om 20.00 uur naar De Reggehof. De deuren staan open en vanaf 19.30 staat de koffie klaar: Het nieuwe theaterseizoen gaat van start. Kom kijken en laat je verrassen tijdens het avondvullende programma vol met optredens, interviews, filmpjes en nog veel meer.

Afscheidsdreceptie Ruut te Veldhuis
Directeur Ruut te Velthuis verlaat per 1 oktober 2017 de Reggehof en de muziekschool Hof van Twente (HvT) om in Utrecht de functie van hoofd muziek te gaan bekleden bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK). Als dank voor al zijn bewezen diensten willen wij jou, als inwoners van de Hof en een ieder die Ruut en of de Reggehof een warm hart toedraagt, graag de gelegenheid bieden om Ruut ‘de hand te drukken’ en hem het allerbeste te wensen bij zijn nieuwe uitdaging. Wij nodigen je daarom uit, voorafgaand aan de preview, voor de afscheidsreceptie op dinsdag 26 september van 18.30 – 20.00 in de Reggehof.

Of bekijk de website www.reggehof.nl

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter