BankGiro Loterij Theaterweekend

Om het theater-vak te vieren en heel de Hof van Twente te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn een avondje theater kan zijn, hebben het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds landelijk het BankGiro Loterij Theaterweekend in het leven geroepen.

Op 27 januari kun je voor slechts € 10,00 naar een geweldige voorstelling van Fresku!

Fresku
Fresku schrijft rapteksten. Maakt persiflerende filmpjes met zijn beste vriend Teemong. Zette een track op internet en scoorde direct een platencontract. Fresku moet en zal het leven en de wereld begrijpen. Hij voert een soort innerlijke heilige oorlog, met als belangrijkste wapens poëzie en humor.

Als een schilder werkt hij zijn liedjes tot in detail uit. Zware thema’s worden afgewisseld met ontlading in de vorm van satire en persiflages.

De bijbehorende video’s, gemaakt door zijn creatieve wederhelft Teemong, zijn afwisselend controversieel, emotioneel, humoristisch maar vooral indrukwekkend. Fresku heeft een hoop te vertellen en te delen. Niet alles kan hij kwijt op een plaat of tijdens een festival. Het theater biedt uitkomst. Daar kan hij zijn scherpe raps afwisselen met grappige persiflages en kunnen we zien of hij zijn heilige oorlog gaat winnen, of dat hij het moet afleggen.

In het kader van dit Bankgiroloterij Theaterweekend organiseert De Reggehof voorafgaand aan deze show een open dag van 15.00 – 17.00 uur.

Of bekijk de website www.reggehof.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter