Aan tafel bij Wagyukoe

Op 30 juni wordt het pop-up restaurant ‘Aan Tafel’ neergezet bij de Familie Nijhof in Delden. Zij zijn sinds een jaar of tien bezig met het fokken van Wagyu-runderen.

Een Wagyu is een van oorsprong Japans runderras, dat bekend is vanwege het zeer exclusieve en smaakvolle rundvlees.

Tijdens deze bijzondere streekavond komt u van alles te weten komen over dit bijzondere Japanse koeienras en krijgt u een rondleiding door de stal.

Uiteraard wordt er tevens lekker gegeten. De gepassioneerde kok Henri heeft een mooi streekmenu bedacht, dat zal bestaan uit een aantal bereidingen van Wagyu-vlees. Dit alles wordt geserveerd in driegangen op lange mooi gedekte tafels,  met natuurlijk lekkere streekbieren en wijnen. De muzikale invulling, houden we nog even geheim.

De prijs bedraagt € 69,-. Dit is inclusief 3-gangenmenu met amuse, wijn, streekbier en entertainment. Kom je ook? Reserveren is noodzakelijk en kan via www.aantafel.nl.

Meer informatie over de Wagyukoe vindt u op www.wagyukoe.nl

Graag tot ziens in Delden.

Wanneer

Prijzen

  • € 69,00 Deelnameprijs

Locatie

Wagyukoe

Adres
Langestraat 161, 7491AE Delden
Telefoon
074-3764500
Telefoon
06-57198774
E-mail
Website
www.wagyukoe.nl

Tip je vrienden

facebook twitter