Aan tafel bij Wagyukoe
Op 30 juni wordt het pop-up restaurant ‘Aan Tafel’ neergezet bij de Familie Nijhof in Delden. Zij zijn sinds een jaar of tien bezig met het fokken van Wagyu-runderen.
Een Wagyu is een van oorsprong Japans runderras, dat bekend is vanwege het zeer exclusieve en smaakvolle rundvlees.
Tijdens deze bijzondere streekavond komt u van alles te weten komen over dit bijzondere Japanse koeienras en krijgt u een rondleiding door de stal.
Uiteraard wordt er tevens lekker gegeten. De gepassioneerde kok Henri heeft een mooi streekmenu bedacht, dat zal bestaan uit een aantal bereidingen van Wagyu-vlees. Dit alles wordt geserveerd in driegangen op lange mooi gedekte tafels, met natuurlijk lekkere streekbieren en wijnen. De muzikale invulling, houden we nog even geheim.
De prijs bedraagt € 69,-. Dit is inclusief 3-gangenmenu met amuse, wijn, streekbier en entertainment. Kom je ook? Reserveren is noodzakelijk en kan via www.aantafel.nl.
Meer informatie over de Wagyukoe vindt u op www.wagyukoe.nl
Graag tot ziens in Delden.
Wanneer
Prijzen
- € 69,00 Deelnameprijs
Locatie
Wagyukoe
- Adres
- Langestraat 161, 7491AE Delden
- Telefoon
- 074-3764500
- Telefoon
- 06-57198774
- info@wagyukoe.nl
- Website
- www.wagyukoe.nl