Maak hooidieren met kunstenaar Michael Hoedjes

In het kader van Heerlijck Zicht bouwt kunstenaar Michael Hoedjes op zaterdag 17 juni meerdere hooidieren. In enkele uren, vanaf 10.00 uur worden de dieren gebouwd van takken, touw en hooi. Dit gebeurt op de locatie van het kunstwerk tijdens Heerlijck Zicht; aan het pad ‘Boven Regge’.

Dit doet hij niet alleen. Michael Hoedjes is op zoek naar deelnemers van alle leeftijden die mee willen doen aan het bouwen van een kunstwerk. De dieren zullen tien weken lang tijdens de kunstroute te zien zijn. Deelname is gratis, maar aanmelden door een mail te sturen vòòr vrijdag 2 juni naar info@deheerlijckheiddiepenheim is vereist.

Michael Hoedjes ziet het maken van kunstwerken van natuurlijke materialen als een georganiseerd antwoord op de natuur. Met zijn werk wil Michael niet shockeren, maar door de ongewone samenstellingen van zijn werk zet hij mensen wel aan tot nadenken. Hij ziet kunst als een tegenwicht aan de destructie van tegenwoordig. Zijn werk, en de samenwerking met de bezoeker hierin, zet juist aan tot positieve energie en creativiteit.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Aanmelden:
Stuur vòòr vrijdag 2 juni een mail naar info@heerlijckheiddiepenheim

Tip je vrienden

facebook twitter