Theaterspektakel Odyssee

Kunsten op Straat bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd! Theater Gajes speelt op vrijdag 28 juli de voorstelling Odyssee bij kasteel Warmelo in Diepenheim.

De nieuwe grote pleinproductie Odyssee van Theater Gajes vertelt het avontuur van de held Odysseus. Na de strijd om Troje vertrekken Odysseus en zijn manschappen zegevierend op weg naar huis. Gemakkelijk verloopt zijn reis niet, het lot bepaalt dat Odysseus jarenlang over de wateren zwerft. De eilanden die hij aandoet herbergen monsterlijk gevaar, onweerstaanbare verleidingen en betoveringen die zijn doel doen vervagen.

Tijdens zijn reis sneuvelen zijn bemanningsleden en loopt zijn schip steeds meer schade op. Met de hulp van zijn goddelijke gids Athena overleeft hij de verwoestende krachten van de god van de zee Poseidon.

Als het Odysseus, na een bezoek aan de onderwereld lukt om al zijn strijd en listigheid te laten vallen kan hij eindelijk thuiskomen. Berooid en met niets meer dan vodden om zijn lijf staat hij oog in oog met zijn vrouw Penelope.

Kaarten a € 5,00 kunnen worden gekocht aan de kassa van kasteel Warmelo.

De voorstelling begint om 21.30 uur.

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Locatie

Landgoed Warmelo

Adres
Stedeke 11, 7478RV Diepenheim
Telefoon
0547-352547
E-mail
Website
www.kasteelwarmelo.nl

Tip je vrienden

facebook twitter