Gardensongs

Gardensongs is een kleinschalig muziekfestival op diverse plekken in Diepenheim en Goor. Laat je verrassen in de tuinen van inwoners en openbare plekken door optredens van meer dan 20 artiesten.

Op zondag 20 augustus vindt het kleinschalige muziekfestival Gardensongs plaat. In Goor en Diepenheim staan in voornamelijk privétuinen, maar ook enkele openbare tuinen, optredens gepland van meer dan 20 artiesten. De meeste muziek is (semi) akoestisch en varieert van bekende liedjes in een ander jasje tot eigen nummers.

Enkele van de deelnemende artiesten zijn The Journey, Parperwolfe, Reynaert en Klink, Skandal, Anne Buddé en André Manuel. In Goor staan als aanvulling hierop diverse kunstenaars tentoongesteld, waaronder Rob Flink, Saskia Wolters en Carla Schrieken.

De flyer met betrekking tot de Garden Songs is gratis te verkrijgen bij Herberg de Pol in Diepenheim en Grand Café de Zon in Goor. Of download hier het programma van Diepenheim en Goor.

Let op! Er is een belangrijke wijziging tijdens de Gardensongs in Goor! Tuin nummer 5, Kerkstraat 19, valt uit. Deze tuin is niet te bezoeken. De kunst van Patrick van den Burg en Rob Flink zal te zien zijn in de tuin nummer 3, Diepenheimseweg 9 in Goor.

Gardensongs is onderdeel van de fiets-/ en wandelroute Heerlijck Zicht, waarin 20 landschapskunsten opgesteld staan in het buitengebied van Goor en Diepenheim. In het weekend van 18 t/m 20 augustus staan de Open Tuinen centraal.

Of bekijk de website www.facebook.com/Gardensongs-763126557199246/

Wanneer

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter