Sinterklaasintocht Diepenheim

Sinterklaas doet vandaag zijn intrede in Diepenheim. Natuurlijk zijn de pieten ook aanwezig en hebben ze weer veel verrassingen!

Voor de allerkleinsten van Diepenheim is het een spannende dag. De goedheiligman arriveert vandaag met zijn gevolg in het Stedeke Diepenheim. Na een gezellige optocht met medewerking van de Koninklijk Onderscheiden Diepenheimse Harmonie wordt het sinterklaasfeest voortgezet in de feestzaal van Herberg de Pol.

Ook dit jaar mogen er geen kinderen zonder begeleiding van ouders naar huis, zorg dat je op tijd bent! Voor de ouders die willen wachten is er gelegenheid een consumptie te nuttigen in de herberg van Cultuurcentrum Herberg de Pol. (Voor eigen rekening). Voor kinderen die niet alleen naar het Sinterklaasfeest durven mag er een ouder mee naar binnen.

Programma
Vanaf 13.30 uur:
Verzamelen op de parkeerplaats van toekomstig zaal Beltman, Loes ontvangt jullie daar en oefent alvast wat liedjes met jullie voordat de goedheiligman er is.
ca. 13.45 uur:
Aankomst Sinterklaas en zijn pieten
Vertrek met de Harmonie voorop via de Goorseweg, Grotestraat en Raadhuisstraat naar Cultuurcentrum Herberg de Pol.
Aansluitend:
Officieel ontvangst van Sinterklaas bij Cultuurcentrum Herberg de Pol met aansluitend een feestelijk programma voor alle kinderen t/m groep 5 van de basisscholen.
ca. 15.15 uur:
Einde programma

Sinterklaas vindt het leuk wanneer kinderen iets willen maken. Een tekening, een knutselwerkje o.i.d. kunnen deze zondagmiddag worden ingeleverd bij de pieten.

Voor een beetje regen is Sinterklaas niet bang, maar bij heel erg slecht weer begint het programma om 14.15 uur in de feestzaal van Cultuurcentrum Herberg de Pol.

Eventuele zieke kinderen kunnen een bezoekje krijgen van 1 of meer pieten. Dit graag doorgeven voor 19 november, 12.00 uur aan Manon Straatmans via tel. 06-52407516.

De verkeerspiet vraagt alle aanwonenden aan de route om de straat zoveel mogelijk vrij te houden voor de doortocht van de Sint.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim

Tip je vrienden

facebook twitter