Kerstkind Lichtroute Diepenheim

Voor het derde achtereenvolgende jaar wordt de Kerstkind Lichtroute georganiseerd door de Johanneskerk Diepenheim met medewerking van veel verenigingen uit Diepenheim.

Kerstkind Lichtroute
Dit jaar gaat de Lichtroute die ca 1,5 km lang is, langs idyllische paden en de sprookjesachtige ambiance rondom Kasteel Warmelo. Onderweg laten de Mirreweenterhoornblazers Goor-Diepenheim de klanken van de midwinterhoorn horen. De start is om 19.00 uur vanaf de Molenaarshof aan de Grotestraat 3a in Diepenheim. Laat je verrassen door alles wat er gebeurt onderweg naar de kerststal. De route wordt muzikaal afgesloten door lokale jeugdmusici in de Johanneskerk.

Pendelbusjes
Nieuw dit jaar is dat er pendelbusjes worden ingezet om de ouderen van Diepenheim (die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten) naar Kasteel Warmelo te brengen en te halen alwaar ze binnen kunnen zitten om mee te genieten wanneer de lichtjesoptocht voorbij trekt op weg naar de kerststal. Verzamelen hiervoor is bij WoZoCo. Informatie en opgave via Betsy van de Vegte, tel. 0547-351850.

Deelname
Deelname is gratis, een vrije gift wordt op prijs gesteld. Meer informatie kun je terugvinden op de website www.kerstkindlichtroutediepenheim.nl of per mail via .

Of bekijk de website www.kerstkindlichtroutediepenheim.nl/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Deelnameprijs

Een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Locatie

De Molenaarshof

Adres
Grotestraat 3a, 7478 AA Diepenheim

Tip je vrienden

facebook twitter