Kroamschudd'n in Hengevelde

Levende kerststal, een gezellige kerstmarkt en nog veel meer! Beleef dit mee op zondag 17 december vanaf 17 uur in Hengevelde.

Kroamschudd'n
Kroamschudd'n in Hengevelde speelt zich af in een levende kerststal. Rondom de stal staan oude stalletjes met ezels en schapen, muzikanten, diverse koren, midwinterhoornblazers, zangers en zangeressen, vuurkorven en een bakhuis met verse broodjes. Twee bekende Hengeveldenaren kruipen in de rol van Maria en Jozef, wie? Dat is nog even geheim. Een voettocht van ca. 400 meter voert je langs deze sfeervol verlichte taferelen. De looproute en locaties zullen anders zijn dan in voorgaande edities.

Kerstmarkt
De plaatselijke Petrusschool organiseert dit jaar opnieuw de kerstmarkt. Een gezellige markt met leuke kramen, bijpassende muziek en natuurlijk een hapje en een drankje.

Entree
Entree is gratis, wel staat er een melkbus voor de vrije gift. Voor meer informatie: www.kroamschuddeninhengevelde.nl

Goede doel
De opbrengsten van het evenement zijn voor de ouderraad van de Petrusschool. Jaarlijks koppelt de organisatie van Kroamschudd’n in Hengevelde een extra goed doel aan dit evenement. Dit jaar is er gekozen voor de uit Hengelo afkomstige Nije stichting.

Of bekijk de website kroamschuddeninhengevelde.nl/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Kroamschudd'n in Hengevelde

Adres
Höfteplein, Hengevelde

Tip je vrienden

facebook twitter