Politiek in De Pol: Alexander Pechtold

Ayfer Koç en Wim Meulenkamp

prijs
€ 5,00
locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Politiek in de Pol is de maandelijkse politieke talkshow in Diepenheim, die in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 wordt georganiseerd.

D66-leider Alexander Pechtold is zondag 21 januari 2018 te gast in de nieuwe aflevering van ‘Politiek in de Pol’ in het Twentse Diepenheim. Andere sprekers zijn Ayfer Koç (lijsttrekker CDA Enschede) en Wim Meulenkamp (lijsttrekker VVD Hof van Twente).

Alexander Pechtold zit sinds 2006 in de Tweede Kamer als fractievoorzitter van D66. Tijdens de laatste kabinetsformatie koos hij ervoor in de Kamer te blijven en niet toe te treden tot het kabinet. Met Pechtold wordt er gesproken over zijn verwachtingen ten aanzien van het nieuwe kabinet en over de vraag hoe D66 voldoende herkenbaar blijft.

Ayfer Koç kwam als 9-jarig kind van een Syrisch-orthodox christelijk gezin in Enschede wonen. Vanaf 2010 zit Ayfer in de gemeenteraad van Enschede voor het CDA, waarvan zij sinds 2014 fractievoorzitter is. Bij volgende gemeenteraadsverkiezingen is Koç ook lijsttrekker voor haar partij.

De laatste gast Wim Meulenkamp, lijsttrekker van de VVD in de gemeente Hof van Twente, houdt de maandelijkse pitch. Zoals elke maand is er ook voor het publiek gelegenheid tot het stellen van vragen.

Ook de vaste columniste Alexa Gratama is weer van de partij. Presentator is Hans Verbeek. De muziek is in handen van Fabiënne Mucuk.

Locatie en kaartverkoop
Kaarten zijn te reserveren via www.herbergdepol.nl of telefonisch via 0547-352911. Politiek in de Pol is op zondag 21 januari 2018 om 17.00 uur in Herberg de Pol te Diepenheim. De muziek begint om 16.30 uur.

Over Politiek in de Pol
Politiek in de Pol is de maandelijkse politieke talkshow in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Eerder waren onder andere Henk Kamp (VVD), Sharon Dijksma (PvdA) en Sybrand Buma (CDA) te gast.