Literair in de Pol: Wim Kieft *GEANNULEERD*

Op donderdag 1 februari verwelkomt Herberg de Pol voormalig profvoetballer Wim Kieft en zijn biograaf Michiel van Egmond tijdens Literair in de Pol waarin Van Egmond o.a.vertelt over zijn spraakmakende boek ‘Kieft’ waarin Wim Kieft erkent dat hij 18 jaar lang verslaafd was aan alcohol en cocaïne.

Literair in de Pol
Van Egmond won enkele jaren geleden de NS-publieksprijs voor de boeken ‘Gijp’ en ‘Kieft’. In november 2017 won hij deze prijs voor de derde keer met het boek ‘De wereld volgens Gijp.’ Van Egmond vertelt over de totstandkoming van de boeken die hij schreef. Vooral aan de orde komt het spraakmakende boek ‘Kieft’ dat in 2014 verscheen, waarin Wim Kieft als hoofdpersoon erkent dat hij achttien jaar lang verslaafd was aan alcohol en cocaïne.

Wim Kieft
Kieft speelde o.a. voor Ajax, SC Pisa, Torino en PSV. Hij speelde 43 keer in het Nederlands elftal. De laatste jaren is hij bekend geworden als voetbalanalyticus voor tv-programma’s als Voetbal Inside en Ziggo Sport.

Michiel van Egmond
Met zijn succesvolle reeks boeken startte Michiel van Egmond in 1999. Daarvoor was hij actief als columnist, sportverslaggever en eindredacteur voor diverse toonaangevende programma’s en bladen als Nieuwe Revue en Voetbal International. In zijn eerste verhalenbundel ‘Nooit meer juichen’ besprak hij verscheidene sportlegendes die na hun sportcarrière aan lager wal waren geraakt, een invalshoek die hij ook in verdere boeken aanhoudt.

Over Literair in de Pol
Een aantal keer per jaar gaat Herberg de Pol de samenwerking aan met Literair in de Pol boekenhandel Lovink uit Lochem in ‘Literair in de Pol’. Diverse Nederlandse schrijvers, waaronder Jan Brokken, Marc Reugebrink, Jolande Withuis en Tommy Wieringa maakten al hun opwacht.

Kort samengevat
Wim Kieft en Michiel van Egmond komen langs bij Literair in de Pol op donderdag 1 februari in Herberg de Pol om 20.00 uur. Kaarten á € 12,50 per stuk zijn te koop op www.herbergdepol.nl of in Herberg de Pol te Diepenheim.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter