Kroamschudd'n in Hengevelde

Levende kerststal, een gezellige kerstmarkt en nog veel meer! Beleef dit mee op zondag 16 december tijdens de 6e editie van Kroamschudd’n in Hengevelde.

Kroamschudd'n
Kroamschudd'n in Hengevelde speelt zich af in een levende kerststal. Rondom de stal staan oude stalletjes met ezels en schapen, muzikanten, diverse koren, midwinterhoornblazers, zangers en zangeressen, vuurkorven en een bakhuis met verse broodjes. Twee bekende Hengeveldenaren kruipen in de rol van Maria en Jozef, wie? Dat is nog even geheim. Een voettocht van ca. 800 meter voert je langs deze sfeervol verlichte taferelen. De route van de historisch kerst wandeling die je 2000 jaar terug brengt in de tijd is dit jaar wederom vernieuwd. Tevens is er op de wandelroute een speurtocht uitgezet voor de kinderen. Een verlichte ballon voor ieder kind maakt het feest compleet!

Kerstmarkt
De plaatselijke Petrusschool organiseert dit jaar opnieuw de kerstmarkt. Een gezellige markt met leuke kramen, bijpassende muziek en natuurlijk een hapje en een drankje.

Blagenparadijs
Tevens is er dit jaar een blagenparadijs voor de kinderen.

Entree
Entree is gratis, wel staat er een melkbus voor de vrije gift. Voor meer informatie: www.kroamschuddeninhengevelde.nl

Goede doel
Jaarlijks koppelt de organisatie van Kroamschudd’n in Hengevelde een extra goed doel aan dit evenement.

Christmas-afterparty en veiling
Tegen 19.00 uur wordt het podium van de Het-tent vrij gemaakt voor een heuse Christmas-afterparty. Voor en tijdens de afterparty vindt er een groots opgezette veiling, waarin tal van bijzondere, handige, lekkere en soms ludieke items onder de hamer gaan plaats. De veiling is in handen van een betrouwbare en bekende veilingmeester. Hij of zij zal zich vanaf ongeveer 19.00 uur de blaren op de tong praten met als doel de veilingitems voor de best mogelijke prijs van de hand te doen.

Of bekijk de website kroamschuddeninhengevelde.nl/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Kroamschudd'n in Hengevelde

Adres
Höfteplein, Hengevelde
E-mail

Tip je vrienden

facebook twitter