Drie Koningen Winterwandeling

Ontmoet de Drie Koningen tijdens deze unieke wandeling over het prachtige landgoed Twickel in Delden. Er is keuze uit een tocht van ca. 5 of 8 km. De routes zijn bewegwijzerd. Bij deze wandeling door Twickel kom je langs plekjes waar je normaal tijdens een vrije wandeling niet mag komen.

Een prima gelegenheid om samen het nieuwe jaar gezond en gezellig te beginnen. Na de feestdagen met kinderen, vrienden, buren en/of kennissen lekker het bos in, genieten van de omgeving en de gezellige ambiance.

Met de Drie Koningen en misschien een sprookjesachtig winterlandschap kunnen de omstandigheden optimaal zijn voor een prachtige, sfeervolle wandeling. Onderweg hoort u de bijzondere klanken van de Midwinterhoornblazers Stad en Ambt Delden.

Op de rustplaatsen bij de Noordmolen en Wagenmakerij van de Barg zijn hartversterkertjes, koffie, warme chocolademelk, glühwein, limonade, koffie met krentenwegge/knieperkes of worstenbroodjes verkrijgbaar.

De opbrengst komt ten goede aan het onderwijsproject voor de kinderen van Migumomiri in Kenia.

Samengevat
Er kan worden gekozen uit een tocht van ca. 5 en 8 kilometer. Beide routes zijn duidelijk gepijld en deelname is gratis. Vanaf 11.00 uur tot uiterlijk 15.00 uur kun je starten vanaf de parkeerplaats bij het kasteel Twickel tegenover de landgoedwinkel.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Landgoedwinkel | Bezoekerscentrum Twickel

Adres
Twickelerlaan 7, 7495 VG Ambt Delden
Telefoon
074-376 1020
E-mail
Website
twickel.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter