Stadscentrum het Parochiehuis

Stadscentrum het Parochiehuis beschikt over zeven zalen, met elk een eigen karakter en specifieke gebruiksmogelijkheden. Twee van die ruimtes worden permanent ingezet als respectievelijk politiepost en jeugdhonk, voor de andere zalen geldt dat ze voor verhuur beschikbaar zijn.

Op de begane grond bevindt zich een drietal kleinere zalen die voor diverse vergader-, presentatie- en bewegingsdoeleinden worden gebruikt. De eerste verdieping herbergt de grote theaterzaal en een horecagelegenheid, een tweespan dat zich leent voor voorstellingen, presentaties en samenkomsten tot 200 personen. Op de tweede verdieping is een multifunctionele cursusruimte ingericht, met adequate ICT-opties.

Niemand mag iets te kort komen in een SBR-locatie en daarom beschikt het Stadscentrum over een lift en is het pand zo rolstoelvriendelijk mogelijk ingericht. Vervolgens geldt dat alle ondersteunende faciliteiten door Stadscentrum het Parochiehuis te verzorgen zijn, te denken valt aan een flip-over met stiften, een whiteboard, en audiovisuele of multimediale middelen. 'Last but not least' is het altijd en in iedere zaal mogelijk om uw gezelschap van koffie- of thee te voorzien.

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Lift
  • Rolstoeltoegankelijk
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter