Nieuws

 1. Mark van het Bolscher aan de slag als kwartiermaker bij VVV Hof van Twente

  Mark van het Bolscher gaat per 1 april a.s. van start als kwartiermaker bij VVV Hof van Twente. Hij gaat in circa 2 dagen per week de VVV organisatie aansturen en voorbereiden op de inbedding in de nieuw te vormen brede marketingorganisatie in Hof van Twente. Mark is daarnaast docent/onderzoeker toerisme en recreatie bij de opleiding HTRO aan de Saxion Hospitality Business School in Deventer.

 2. Investeren in de vrijetijdssector met PMPC 2.0

  Bent u die bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector die de verbinding aan durft te gaan? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten willen ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk. Samenwerken verdient meer!

 3. Nieuw bestuur VVV Hof van Twente

  Tijdens de Extra Algemene Ledenvergadering op 30 januari jl. hebben de aanwezige leden ingestemd met het benoemen van een nieuw bestuur ter vervanging van het interim-bestuur. Voormalig interim-voorzitter André Hoeben draagt de voorzittershamer over aan Tom Jannink uit Bentelo.

 4. Bestel nu uw decembergeschenken!

  De decembermaand is begonnen! Vandaar dat het nu het juiste moment is om na te denken over het ideale decembergeschenk voor uw medewerkers en/of relaties. U bedankt hen toch ook het liefst met een persoonlijk cadeau waar ze echt iets mee kunnen?

 5. Uitnodiging ondernemersbijeenkomst actieplan Vrijetijdseconomie

  De gemeente Hof van Twente heeft samen met ondernemers een Sociaal Economische Visie met daarbij behorende actieplannen opgesteld. Eén van de actieplannen is het actieplan Vrijetijdseconomie (VTE). De Vrijetijdseconomie is een sector waar kansen en ambities om te groeien mogelijk en realiseerbaar zijn.

 6. Wandelroute Stolpersteine in Goor gepresenteerd

  Op zaterdag 10 september is de nieuwe wandelroute Stolpersteine in Goor gepresenteerd tijdens de Open Monumentendagen Hof van Twente. Het thema van dit jaar ‘Iconen & symbolen’ is voor de Stichting Stolpersteine Goor en VVV Hof van Twente aanleiding geweest om de Stolpersteine in Goor te verbinden door middel van een wandelroute als drukwerk en als groepswandeling onder leiding van een gids.