Nieuws

 1. Das Andere Holland: Duitse marktbewerking 2018/2019

  Nederland heeft in 2017 bijna 5,2 miljoen vakantiegangers uit Duitsland
  mogen ontvangen. Daar mogen de vele Duitse dagbezoeken aan Nederland
  nog bij worden opgeteld. De verwachting is dat het inkomend toerisme de
  komende jaren blijft groeien, vooral uit de aangrenzende deelstaten Nordrhein-Westfalen en Niedersachsen. Om die reden investeren Gelderland en Overijssel gezamenlijk in de Duitse marktbewerking in betreffende regio’s. Zij presenteren zich onder de naam Das Andere Holland.

 2. HofMarketing vanaf april van start met directeur Wilco de Jong

  Vanaf april gaat stichting HofMarketing van start, de zelfstandige marketingorganisatie die Hof van Twente beter op de kaart gaat zetten op het gebied van wonen, werken/ondernemen en recreëren. Citymarketeer Wilco de Jong is aangesteld om de profilering van Hof van Twente handen en voeten te geven.

 3. Geslaagde Extra Ledenvergadering VVV Hof van Twente

  Tijdens de Extra Ledenvergadering op 22 februari jl. hebben de aanwezige leden unaniem het vertrouwen uitgesproken richting het bestuur van VVV Hof van Twente. Hiermee is de overstap naar HofMarketing definitief in gang gezet en worden binnenkort de promotiepakketten op de markt gebracht.

 4. Word ook vrijwilliger bij VVV Hof van Twente

  Om de toerist en recreant gastvrij te ontvangen, zoekt VVV Hof van Twente frontoffice medewerkers die op vrijwillige basis de VVV Hof van Twente (locatie Delden) in combinatie met Eko Twente willen bemannen.