Hotels

Bij een verblijf in de Hof van Twente heb je keuze uit tal van mooie hotels! Afhankelijk van je wensen is er in de Hof van Twente altijd een geschikte locatie te vinden voor een fijne nacht.

 1. Hotel Restaurant Hof van Twente

  Hotel Restaurant Hof van Twente ***

  Adres
  Goorsestraat 25, 7496AB Hengevelde

  Hotel Restaurant Hof van Twente staat van oudsher synoniem voor hartelijk gastheerschap en een adembenemende omgeving. De gastvrijheid en het motto zijn wie u bent zijn hier vanzelfsprekend en mede hierdoor wordt een verblijf als heerlijk ontspannen ervaren.

 2. Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven

  Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven ***

  Adres
  Hengelosestraat 30, 7491BR Delden

  Te midden van het prachtige landgoed Twickel, ligt het statige Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven. Carelshaven is de ideale plek om heerlijk te overnachten, culinair te dineren, ontspannen te vergaderen of voor een unieke bruiloft of feest.

 3. Hotel Brasserie de Zwaan

  Hotel Brasserie de Zwaan ***

  Adres
  Langestraat 2, 7491AE Delden

  Aan de rand van het centrum gelegen, is Hotel Brasserie de Zwaan een mooi uitgangspunt om de omgeving of het stadje Delden lopend te verkennen. Ook op het fijne terras van Hotel Brasserie de Zwaan is het heerlijk ontspannen.

 4. Hotel ´t Holt

  Hotel ´t Holt **

  Adres
  Hengevelderweg 1, 7478PE Diepenheim

  Hotel 't Holt is een gezellig familiehotel en bij uitstek de plek voor een heerlijke vakantie in Twente. Een landelijke ligging maar toch centraal in de Hof van Twente. Ideale startlokatie voor mooie wandelingen en fietstochten!

 5. AC Holten

  AC Holten ***

  Adres
  A1, afslag Struik / Bolder ( Langstraat 22 ), 7451ND Holten

  AC Holten ligt nabij de A1 dichtbij Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Het hotel is makkelijk bereikbaar met de auto.