Vermelding op de site

Evenement

Er is altijd wat te beleven in Hof van Twente. Dat bewijst wel de uitgebreide evenementenagenda. Een flink aantal van deze evenementen komt voort uit traditie maar er staan natuurlijk ook nieuwkomers in de agenda. Uw evenement ook in de agenda? Mail de gegevens en een geschikte foto in hoge resolutie naar info@vvvhofvantwente.nl.

Ondernemers

De kerntaken van VVV Hof van Twente zijn gastheerschap, productontwikkeling en promotie. Het gastheerschap wordt gevormd door de o.a. balie, telefonische bereikbaarheid, website, e-mail en social media. Het samenstellen van arrangementen, ontwikkelen van nieuwe routes en organiseren van nieuwe evenementen wordt gezien als productontwikkeling. Om Hof van Twente toeristisch en recreatief gezien beter op de kaart te zetten is promotie onmisbaar. VVV Hof van Twente is hierin de neutrale schakel en brengt diverse promotionele uitingen uit zoals het Magazine Hof van Twente, evenementenkalenders en de eigen producten zoals de Vijf sterren Autoroute. Naast de promotionele uitingen kan VVV Hof van Twente u ook adviseren over de promotie van uw organisatie of activiteit. De kracht van VVV Hof van Twente bestaat dan ook uit de lokale en regionale kennis, klantgerichtheid en betrouwbaarheid.

Als lid van VVV Hof van Twente kunt u profiteren van de inspanningen van VVV Hof van Twente om de Hof op de kaart te zetten, waaronder een vermelding op deze website en mogelijkheden tot participatie in specials, nieuwsbrieven en landingspagina's. Er is een zgn. basis- en pluslidmaatschap opgesteld waarin u gebruik kunt maken van diverse opties. Download hier het informatiepakket en het aanmeldingsformulier of neem contact op met de afdeling marketing & promotie, promotie@vvvhofvantwente.nl of tel. 074-3766444.