Grote of Oude Blasiuskerk

Kerkplein 3, 7491BM Delden

Grote of Oude Blasiuskerk

De oude kerk in Delden oorspronkelijk gewijd aan de Heilige Blasius. De kerk heeft een Naber orgel uit 1847.

Aan het Romaanse venster in de noordoost achterwand van de uit kalkzandsteen opgetrokken kerk kunt u nog zien, dat het oorspronkelijk een Romaans bouwwerk was. In de zomermaanden tijdens de openingsuren zijn er suppoosten aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden.

Grote of Oude Blasiuskerk, Delden

AB ter Brake uit Hengelo exposeert in samenwerking met Cultuurvrienden Oude Blasius Delden een serie ingelijste foto's op linnen op het thema water, gezien Vanaf de Kant.

Streekmarkt Twente

Zomers genieten met aardbeien

Grote of Oude Blasiuskerk, Delden

Proef de lekkerste producten van eigen bodem op de Streekmarkt Twente, elke eerste zaterdag van de maand bij de Oude Blasiuskerk in het historische centrum van Delden.

Streekmarktconcert met Stefan Faber

Cultuurvrienden Oude Blasius Delden

Grote of Oude Blasiuskerk, Delden

Cultuurvrienden Oude Blasius organiseert van maart tot november 10 streekmarktconcerten om talentvolle jeugdige musici een podiumplek te geven.