De tuinen van Diepenheim

Broenshof 3, 7478AS Diepenheim

De tuinen van Diepenheim

Kunst in de openbare ruimte is een leidend element voor Kunstvereniging Diepenheim, evenals ruimtelijke kunst. Met exposities, manifestaties en kunst in de openbare ruimte verrast de Kunstvereniging zowel lokale kunstliefhebbers als mensen van verder weg.

Je kunt wandelen of fietsen langs de bijzondere tuinen die de Kunstvereniging heeft gerealiseerd of verpozen in het Rabattenbos of Rosarium De Broenshof. Kinderen kunnen naar hartelust ravotten in het BinnensteBuitenBos, terwijl de bezoekers bij Gasterij De Tuinen kunnen genieten van overheerlijke (aardbeien)taart.

Een IVN-wandelroute langs 60 bomen, vijf bijzondere landgoederen rondom Diepenheim – te bereiken per fiets of te voet, – en de Zes Kastelen Fietsroute rondom Diepenheim (ca. 30 km) staan garant voor een verrassende, inspirerende natuur- en kunstbelevenis.