Uitgaan

Een mooie voorstelling in het theater of film in het filmhuis? Ook dat kan in Hof van Twente. Liever luisteren naar een goede band in het café? Ook dat is mogelijk!

1. Cultuurcentrum Herberg de Pol

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim

In Cultuurcentrum Herberg de Pol zijn onder andere Bibliotheek Diepenheim, het VVV Agentschap en Historische Vereniging Old Deep'n gevestigd.

2. Irma's - Food, Drinks & Friends

Irma's - Food, Drinks & Friends

Grotestraat 94, 7478AE Diepenheim

Jong en oud kan bij Irma's - Food, Drinks & Friends terecht voor een kop koffie met gebak, een lunch, een diner in het restaurant of een bezoek aan het café.

3. Stadscentrum het Parochiehuis

Stadscentrum het Parochiehuis

Langestraat 79, 7491AB Delden

Stadscentrum het Parochiehuis beschikt over zeven zalen, met elk een eigen karakter en specifieke gebruiksmogelijkheden. Twee van die ruimtes worden permanent ingezet als respectievelijk politiepost en jeugdhonk, voor de andere zalen geldt dat ze voor verhuur beschikbaar zijn.

4. Bar Bistro d'Olde Smidse

Bar Bistro d'Olde Smidse

Grotestraat 102, 7471BS Goor

Bar Bistro d'Olde Smidse; al meer dan 35 jaar gezelligheid in het centrum van Goor. Het restaurant is zeven dagen per week geopend.

5. Café Spoolder

Café Spoolder

O.l. Vrouwestraat 2, 7497MA Bentelo

Bij Spoolder kun je altijd terecht voor een vers ijsje, een zomers terrasbezoek, een gezellig café avondje of voor een compleet feest. Ook zakelijk is Spoolder de perfecte locatie!

6. Grand café `t Wapen van Markelo

Grand café `t Wapen van Markelo

Grotestraat 1, 7475AZ Markelo

‘t Wapen van Markelo staat garant voor kwaliteit en gezelligheid. Restaurant ‘t Wapen van Markelo gelegen in het hartje van Markelo.

7. De Haverkamp

De Haverkamp

Stationsstraat 28, 7475AM Markelo

Op zoek naar de geschikte locatie voor uw bruiloft, huwelijksfeest, verjaardagspartij, vergadering, congres of evenement? De Haverkamp biedt met de ruime kennis en ervaring de geschikte locatie waar u naar op zoek bent.

8. De Reggehof

De Reggehof

De Höfte 5, 7471DK Goor

De Reggehof is een multifunctionele en culturele instelling, waar een theaterzaal is gevestigd, maar waar ook diverse verenigingen en instellingen hun thuishaven hebben.

9. Restaurant Cappadocia

Restaurant Cappadocia

Grotestraat 122a, 7471BS Goor

Restaurant Cappadocia biedt de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer en een gezellige omgeving van de uitstekende Turkse, Griekse en Italiaanse keuken te genieten.

10. Grand Café de Zon

Grand Café de Zon

Kerkstraat 20, 7471AK Goor

Grand Café de Zon ligt in het Twentse Goor en kent een rijke historie. Al sinds 1885 kunt u hier terecht om lekker te eten of te drinken.