Winkelen

Ontdek de leukste winkels en boetiekjes in de Hof van Twente! Struin langs etalages en ontdek bijzondere winkeltjes met een uniek aanbod.

 1. 't Geveltje

  't Geveltje

  Adres
  Grotestraat 92a, 7478AE Diepenheim

  't Geveltje is een winkeltje met nostalgisch speelgoed en snoepgoed in het centrum van Diepenheim. Het pand is al een paar honderd jaar oud.

 2. De Bloemerie

  De Bloemerie

  Adres
  Noordachtereschweg 1, 7475BL Markelo

  In de ruim opgezette winkel vindt u een groot assortiment groene- en bloeiende planten, ruime keuze aan snijbloemen en boeketten.

 3. Nollen Brood- en Banketbakkerij

  Nollen Brood- en Banketbakkerij

  Adres
  Grotestraat 9, 7471BM Goor

  Bakkerij Nollen is een begrip in Zuidoost Twente. Bakker en eigenaar Vincent Nollen is de 3e generatie van dit familiebedrijf. Met liefde en passie voor het vak zet hij de familietraditie voort.

 4. Nollen Brood- en Banketbakkerij Hengevelde

  Nollen Brood- en Banketbakkerij Hengevelde

  Adres
  Goorsestraat 9, 7496AA Hengevelde

  Kenmerkend voor Bakkerij Nollen is dat alle producten in eigen bakkerij worden gemaakt; van roggebrood tot beschuit, van slagroomtaart tot bonbons. Het assortiment is een mix van traditionele familierecepten met eigentijdse specialiteiten.

 5. Slagerij Kastelein

  Slagerij Kastelein

  Adres
  Goorseweg 8-10, 7478BD Diepenheim

  Slagerij Kastelein is een ambachtelijke slagerij met eigen worstmakerij, waar het ambacht al jaren hoog in het vaandel staat.

 6. De Brocant

  De Brocant

  Adres
  Langestraat 38, 7491 AG Delden

  De winkel biedt een concept dat in Engeland al veel voorkomt: een Antique/Brocant Center. Dit houdt in dat antiquairs en brocanteurs hun vintage en aparte landelijke woonaccessoires in oude stijl hier presenteren en verkopen.

 7. Holtmaat Vis Salades Catering

  Holtmaat Vis Salades Catering

  Adres
  Grotestraat 100, 7471BS Goor

  Het begon allemaal in 1924, toen Willem & Griet Holtmaat de snoepwinkel aan de Grotestraat 100 in Goor overnamen. Al snel werd het snoepassortiment uitgebreid met ... vis!

 8. Jumbo Leussink

  Jumbo Leussink

  Adres
  Van Kollaan 3, 7471DP Goor

  Jumbo Leussink is één van de grootste supermarkten in Goor. Het grote assortiment biedt keuze. Naast de standaard supermarktproducten kunt u hier ook terecht voor dagvers brood van de ambachtelijke bakker Nollen, heerlijk vers gesneden vleeswaren en kazen en vlees, mooie bloemen en planten.

 9. Kaasboerderij Keuper

  Kaasboerderij Keuper

  Adres
  Goorsestraat 45, 7496AC Hengevelde

  Sinds 1979 worden er op de boerderij van Keuper streekproducten gemaakt. Er is begonnen met het verwerken van de melk van de eigen koeien tot heerlijke kaas en andere zuivelproducten. In 2009 is dit uitgebreid met het zelf maken en drogen van diverse pasta's.

 10. Wereldwinkel Goor

  Wereldwinkel Goor

  Adres
  Grotestraat 68, 7471BR Goor

  De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. De producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu.

 11. Antieke Serviezen

  Antieke Serviezen

  Adres
  Grotestraat 9, 7478 AA Diepenheim

  Antieke Serviezen is een sfeervolle winkel in een pittoresk en monumentaal pand in het centrum van Diepenheim.