Winterfair op Erve Luttikhedde

prijs
gratis - € 2,50
locatie
Erve Luttikhedde

Op zondag 26 november organiseert Erve Luttikhedde een Winterfair. Bij het betreden van deze sfeervolle outdoor fair worden bezoekers verrast met een grote diversiteit aan exposanten.

De feestelijk aangeklede stands worden gevuld door om en nabij de 100 exposanten met de meest uiteenlopende artikelen. Producten die u niet overal ziet; Lekker, inspirerend, mooi, creatief en authentiek! Van cadeauartikelen, uiterlijke verzorging, curiosa, bloemproducten, kunst & antiek, brocante, accessoires, lifestyle t/m wijnen en delicatessen!

Verschillende exposanten laten het vakmanschap zien door middel van demonstraties en daarnaast is er live muziek!

Op het verwarmde terras kunt u heerlijk opwarmen onder het genot van een warme kop erwtensoep. Daarnaast kunt u o.a. genieten van warme wafels, pannenkoeken, oliebollen, glühwein en warme chocolademelk met slagroom.

Kortom, voor de bezoekers is de Winterfair bij erve Luttikhedde dé kans om nieuwe ideeën en suggesties op te doen voor de aankomende feestdagen. Een gezellige dag uit waarbij men de kans krijgt alvast de cadeaus voor Sinterklaas en Kerst in huis te halen. Wij hebben er nu al zin in: Knapperende vuurkorven, de geur van dennennaalden & glühwein, uitzicht op het boerenland... Mis het niet!

De entree bedraagt € 2,50 per volwassene inclusief een kopje koffie/thee. Kinderen hebben gratis entree.

Er kan gratis geparkeerd worden.

Hou de facebookpagina in de gaten voor extra informatie