Kerstmarkt Diepenheim

met Kastelenwandeling

prijs
gratis
locatie
Centrum, Diepenheim

Zoek je de perfecte plek voor originele kerstcadeaus, spullen om je huis nog gezelliger te maken, allerlei lekkernijen en een compleet programma muziek, theater en andere optredens? Kom dan zondag 10 december naar de sfeervolle kerstmarkt in Diepenheim.

120 kramen met de meest fantastische spullen staan dan in landelijk Diepenheim. Het 900 jaar oude stadje is tijdens de kerstmarkt omgetoverd in een waar kerstparadijs.

Naast dit alles is ook aan vermaak voor groot en klein gedacht. Op de foto met de Kerstman, lekker opwarmen met warme chocolademelk of glühwein, ondertussen genietend van kerstkoren, dansgroepen, theater en midwinterhoornblazers.

Parkeren In Diepenheim zijn er een aantal plaatsen waar u kunt parkeren. Verkeersregelaars verwijzen u naar deze plaatsen.

Tevens zijn alle winkels en galeries open en is er deze dag een Kastelenwandeling waarbij gestart kan worden tussen 10.00 en 13.00 uur in het Ottenhuis tegenover Cultuurcentrum Herberg de Pol, aan de Raadhuisstraat in Diepenheim.

Informatie met betrekking tot het huren van een kraam kun je vinden op www.ovdiepenheim.nl. De sluitingsdatum voor het aanmelden is 15 november.