De Passie Bentelo

Muzikale Hartstocht

prijs
gratis
locatie
Sport- en gemeenschapscentrum de Pol Bentelo, Bentelo

Een muzikale wandeling met hèt verhaal: op 4 plekken onderweg bijzondere verrassende optredens van vele Bentelose talenten. Loop en geniet mee!

De Passie als muzikale hartstocht door Bentelo

Een tocht gebaseerd op een bekend verhaal maar met een vertaling naar de actualiteit. Onderweg is live muziek van lokaal bekende bands, koren, zangers en zangeressen. Natuurlijk zijn er een Jezus, een Judas en andere volgers met een groot kruis dat de hele weg meegedragen moet worden. De tocht eindigt in de tent van de PaasParty aan de Bentelosestraat.

Muziek en lichtshow
‘We pakken het meteen groots aan. Het wordt een indrukwekkende tocht om nooit te vergeten’, belooft initiatiefnemer Stephan Ottink uit Bentelo. Een paar jaar geleden ging hij met een bus vol Benteloërs naar The Passion in Enschede. ‘Die belevenis in het donker met zoveel mensen, met goede muziek en lichtshows… dat kan ook in Bentelo, dacht ik meteen. Op een eigen manier, met eigen mensen, startend bij sportpark de Pol, langs het kerkplein, door het mysterieuze Hagmolenbos, over de beek richting de paasboaken.’ Inmiddels zijn de plannen van Stephan gaan leven. Zo’n 60 enthousiaste vrijwilligers werken mee aan de voorbereidingen. Met veel plezier wordt er gerepeteerd, gezongen, getimmerd en gebouwd om op tijd klaar te zijn.

Zorg dat je erbij bent op Goede Vrijdag 14 april, vanaf 19.30 uur, Sportpark De Pol in Bentelo. De verteller begint zijn verhaal precies om 20.00 uur vanaf het balkon aan het hoofdveld. Meelopen is gratis. Wel staat er een bus in de tent voor een vrije gift.