Kerkenpad Delden Blasius in tweevoud

Rondleiding met gids

prijs
gratis - € 3,50
locatie
VVV Hof van Twente, Delden

In de maand augustus organiseert VVV Hof van Twente iedere woensdag een interessante rondleiding o.l.v. een gids door de Oude Blasius kerk, het historische centrum en de Nieuwe Blasius kerk in Delden.

Iedere woensdagmiddag in augustus kan er deel worden genomen aan het Kerkenpad Delden ‘Blasius in tweevoud’. De lokale gids van het Gidsenteam Delden neemt je mee naar de Oude Blasius kerk en de Nieuwe Blasius kerk voor een rondleiding. Al wandelend naar deze twee kerken vertelt de gids ook over het historische centrum van Delden. Een boeiende tour voor zowel bezoekers als Deldenaren, die graag meer over deze twee kerken en het historische centrum willen weten.

Het Kerkenpad Delden ‘Blasius in tweevoud’ start om 13.30 uur bij het pompmonument op de Markt en duurt tot ongeveer 15.30 uur. De prijs per persoon bedraagt € 3,50, kinderen t/m 12 jaar zijn (onder begeleiding) gratis. Graag voor 13.00 uur aanmelden bij de VVV Hof van Twente aan de Langestraat 29 in Delden, via info@vvvhofvantwente.nl of telefonisch via 074-3766363.

Voor groepen is het mogelijk om een afspraak te maken.