Klokkenkamp Pleinmarkt Goor

locatie
Klokkenkamp Pleinmarkt, Goor

Kom op zaterdag 21 april snuffelen en genieten van alle lekkers en van de vele leuke activiteiten tijdens de Klokkenkamp Pleinmarkt in Goor.

Er zijn verschillende kramen met leuke spullen, antiek en curiosa, huisgemaakte taarten, jam en bloemstukken.

Er is een Rad van Avontuur met aantrekkelijke prijzen. Op elk heel uur kun je in de Hofkerk genieten van een miniconcert. Breng in de grote zaal van de Klokkenkamp een bezoek aan de boekenmarkt en struin lekker door de grote collectie platen, cd’s en dvd’s.

Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Er zijn verschillende kramen met lekker hapjes en broodjes op het gezellige horecaterras.

Wil je liever actief zijn, doe dan mee aan één van de workshops. Ga schilderen of tekenen bij Joke Holtrust of maak je eigen dag- of nacht-creme bij Fija Ossewaarde. Ook aan de kinderen is gedacht dus die hoeven zich ook niet te vervelen.

Op opbrengst van deze dag komt ten goede aan de sociaal-maatschappelijke activiteiten die in de Klokkenkamp worden georganiseerd, zoals inloop, maaltijden, ontmoetings- en thema-bijeenkomsten.

Inbreng spullen voor Pleinmarkt
Wil je een bijdrage leveren aan de ‘leuke-spullen-markt’ dan kun je de volgende spullen aanleveren.
1. Keukenspullen, servies, glas, bestek etc.
2. Speelgoed, spelletjes, gadgets, elektrische apparatuur
3. Snuisterijen, kunst, kitsch en antiek
4. Ook boeken en platen zijn nog welkom
Afleveren kan op woensdag 18 en donderdag 19 april van 13.30 tot 17.00 en van 18.30 tot 20.00 uur en op vrijdag 20 april van 10.00 tot 17.00 uur bij de Klokkenkamp. Heb je een ophaalwens (alleen als het echt niet anders kan): mail of bel dan met Jan Daling op E of T 0547-274690.