Reggedal Fietsweekend

prijs
gratis
locatie
Pension en Engels theehuis de Hoestinkhof, Markelo

Ontdek het Reggedal dit unieke fietsweekend. Er zijn drie nieuwe fietsroutes, waarvan één in de Hof van Twente. U kunt de nieuwe routes gratis downloaden. Tijdens het fietsweekend zijn er onderweg allerlei activiteiten.

De nieuwe routes en kortingsflyer zijn vanaf 20 april gratis verkrijgbaar bij Tourist Info's in het Reggedal waaronder VVV's in Delden, Diepenheim, Goor en Markelo. Ook bij de startpunten van de drie Smaak en Vermaak routes.

In het boekje zijn drie routes gebundeld. Route Hellendoorn - Den Ham van ca. 38 km Route Notter - Zuna van ca. 41 km Route Markelo - Diepenheim ca. 55 km

De prachtige route van Markelo naar Diepenheim gaat over het zuidelijke deel van het Reggedal. De Regge stroomt vanaf Landgoed Westerflier bij Diepenheim langs Goor, Rijssen, Enter, Hellendoorn richting Ommen en voegt zich daar bij de Vecht. De route gaat langs de mooie landgoederen en landhuizen van Hof van Twente.

Tijdens het fietsweekend van 20 en 21 april zijn er allerlei kortingsacties zoals lekker boeren ijsje, koffie met gebak en een pannenkoekenmenu. De routes laten fietsers kennis maken met de bijzondere natuur en bezienswaardigheden van het Reggedal.

Routes downloaden:

Smaak en Vermaak Markelo - Diepenheim

Smaak en Vermaak Notter - Zuna

Smaak en Vermaak Hellendoorn - Den Ham