The Fabric of Time

Van 3 juni tot en met 30 september 2018 The Fabric of Time: presentatie kunstwerken en kunstboek van Ellen Korth, geïnspireerd op de textielcollectie van kasteel Twickel. Een foto-boekproject over liefde en vergankelijkheid.

Ellen Korth is een beeldend kunstenares uit Deventer. Ze heeft een kunstboek gemaakt over de historische onderkleding uit de collectie van het kasteel. De kledingstukken zijn gefotografeerd op een lichtbak en zijn stuk voor stuk geprint op Japans Awagami papier. De prints worden op Japanse wijze met de hand gebonden en zijn voorzien van gestanste teksten van de dichter Pablo Neruda.

Volgens Ellen Korth is het kasteel niet alleen een openbaring maar ook een zegen. Het is een boek geworden over vergankelijkheid, kwetsbaarheid en broosheid.

Ellen heeft met eerdere kunstboeken internationale onderscheidingen in de wacht gesleept. De presentatie van dit kunstboek en een expositie met enkele grote werken en objecten uit het kasteel is vanaf zondag 3 juni 2018 in de Oranjerie te zien onder de titel The Fabric of Time. Boek en kunstwerken zijn te koop.

Een bijzondere expositie met buitenlands allure!

Programma

Of bekijk de website twickel.nl/home/landgoed-twickel/bezoekersinfo/expositie/

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Groepen vanaf 10 p. €4 p.p.; kind t/m 16 jaar en rolstoelbegeleider gratis. Jaarkaart €17,50 p.p. Reserveren groepsbezoek en rondleiding met gids, via het Bezoekerscentrum.

Tip je vrienden

facebook twitter